34. Lääkärikansion kirjaukset ja lääkärikansion lokitiedosto.

Vertaamalla lääkärikansion merkintöjä, jossa KAHKOMI nimimerkillä vakuutuslääkäri ilmoittaa olleensa 22.8. kirjautuneena lääkärikansioon, mutta tallentamisongelmien vuoksi eivät olleet tallentuneet käsittelylehdelle.  KAHKOMIn lausunto kirjaantui vasta 28.8.2018, jolloin se kumosi jo aikaisemmin kirjoitetut vakuutuslääkäri LEHTIJO nimimerkillä työkyvytön-lausunnot. 

Lokitiedoista voi aukottomasti nähdä, että KAHKOMI nimimerkillä oleva vakuutuslääkäri ei ole ollut kirjautuneena lääkärikansioon 22.-27.8. välisenä aikana.  Eikä myöskään kansio siitä syystä ole voinut kadota kaikkien muiden käytöstä.  Korvausneuvoja RIIKOTI nimimerkillä oleva kertoi kansion olevan poissaoloajan korvauspäällikkö KETTUMAN pöydällä.

Onko korvauspäällikkö toiminut valevakuutuslääkärinä, koska muutoksenhakulautakunnan päätöksen mukaan lääketieteelliseen arvioon riittää toteamus työkykyisyydestä ja kansio oli hänen hallussaan?

Alla kuva lääkärikansion vakuutuslääkärin lausunto, jolla hän hylkää Pohjola sairaalan ortopedin ja tulevan leikkauksen tekevän ortopedin lausunnot työkyvyttömyydestä.
Vakuutuslääkäri KAHKOMI on sama, joka on tehnyt todistettavasti väärennetyn lääkärinlausunnon mm. kohta 13. ja 20.


Toinen kuva alla on Op-Pohjolan lokitiedosto lääkärikansiosta